Spela bowling?

Det är otroligt vad tiden går fort. Jag loggade in här och konstaterar att vi inte skrivit här på tre veckor. Våran facebook sida som du hittar genom att klicka här uppdaterar vi varje dag.

Det här hänt en del sen senast vi skrev. Ni är nu 219 personer som gillar oss på facebook och vi har försökt att arrangera en träff men det verkar vara många som bor utanför stockholm som vill men inte har möjlighet att komma och träffa oss.

Det vi har tänkt är att en kväll gå ut och spela bowling och äta en pizza. Så vi kan träffas tillsammans och umgås med likasinnade. Ha en trevlig kväll med andra bokstavsbarn så vi kan diskutera och dela erfarenheter vi har.

Om du vill spela bowling med mig Jimmy, Linus och Simon kan träffas i Stockholm och är mellan 12 och 25 år gammal så får du jätte gärna maila oss på Bokstavsbarn@live.se och berätta vad du heter hur gammal du är och om du vill vad du har för diagnos.

Om vi får flera mail så vi blir ett par stycken så kommer vi att bestämma en plats och ett datum då vi ska träffas. Jag hoppas att ni blir ett par stycken som vill träffas så vi kan få igång det här på riktigt.

Sen så har vi köpt varsin jacka så vi ska synas när vi är ute så det blir lite reklam för föreningen.

Så ser våra kläder ut. Vissa av dom finns att köpa på http://bokstavsbarn.spreadshirt.se

Glöm nu inte att skicka ett mail om ni vill träffas och spela lite bowling!

Mvh Jimmy Holmström

Så mycket att skriva men så lite tid

Idag har det vart upp och ner.

Vaknade och kollade på nyheterna där dom började prata om att Insulin pumpar ganske kommer börja kosta pengar. Det innebär att jag skulle behöva betala 40 000 kr med drygt 3 års mellanrum. Sen så skulle ju andra saker börja kosta pengar så att det skulle kosta för mig varje månad. Då tänkte jag bara hejdå spara pengar till semester, hus, bröllop, Elvira osv. Så jag var riktigt irriterad ganska länge. Vi åkte till Köpcentret Stinsen och handlade lite.

Sen nu till det bästa!

Min kära dotter Elvira blir 10 månader gammal på söndag. Hon har ganska länge stått upp när hon hållt i sig i vardagsrums bordet men idag släppte hon bara bordet och stod upp själv. Bara en timme efter att hon stod själv första gången så började hon gå. Min fina prinsessa har nu gått 5 steg på rad.

Från att vara riktigt irriterad så har jag blivit den gladaste och stoltaste pappan i världen.

På lördag ska jag och Linus ha möte om stadgarna för föreningen. Tyvär kommer Simon inte vara medverkande eftersom han måste rycka in på jobbet men vi kommer skicka stadgarna till honom innan dom skickas till skatteverket!

Ni får ha det riktigt bra mina vänner så ska jag skriva ett lite längre inlägg när tiden finns!

//Jimmy Holmström Ordförande

RSS 2.0