Linus första chattkväll

Nu ikväll från klockan 20:00 till 21:30 kan ni chatta med Linus! Det blir hans första chattkväll!

Ni chattar genom att lägga till bokstavsbarn@live.se som kontakt i programmet msn messenger!

Chattkväll har vi varje söndag. Vanligtvis 20:00 till 21:30 tiderna kan variera men då säger vi alltid till!

Mvh Jimmy


Jimmys Bokstavsbarn tatuering

Hejsan! Igår var jag på Salong Betong i Högdalen och blev tatuerad av Annie. Daniel Roos som är Fotograf följde med mig för att fotografera och han hade en Kvinnlig praktikant med sig som jag inte minns namnet på.

Jag var ju hos Salong betong för 3 veckor sedan och tatuerad konturerna men igår var jag där och gjorde klart hela tatueringen. Konturerna tog 1 timme och en kvart att göra och ifyllnaden tog 3 timmar.

image description

Så här såg det ut för 3 veckor sedan när endast konturerna var på plats. Bilden är tagen av Annie alla andra bilder i inlägget är tagna av Fotografen Daniel Roos.Bilden är tagen och Redigerad med en Iphone 4. Daniel tog många bilder med sin kamera som jag får tillgång till senare och vi ska fotografera ryggen i hans studio när tatueringen är färdig läkt.Även denna är tagen med en Iphone 4. Jag älskar den här bilden. Bläcket runt om och hur bokstäverna sticker ut då man blir svullen av tatuering. Det får det att se ganska smärtsamt ut vilket det var.
Här är färdiga resultatet. Totalt tog det 3 timmar. I början kändes det inte så mycket och efter en stund började det göra lite ont. Sen pumpade kroppen adrenalin och det kändes inte så mycket men i slutet var det olidligt. Det gjorde så fruktansvärt ont men jag är så envis att jag vägrade resa mig förens det var klart.

Jag är otroligt nöjd och tycker att Annie och dom andra på Salong betong är oerhört duktiga. Dom tatuerar bara svart och gråskala men jag trivs bra med det eftersom jag inte vill ha några tatueringar med färg.

Salong Betongs blogg hittar ni här http://finest.se/salongbetong

Salong Betongs hemsida hittar ni här http://salongbetong.com

Salong Betong är just nu Aktuella med sin tv serie som sänds på svt play. Vill ni titta på det så hittar ni den här http://svt.se/2.162010/danne_och_bleckan

Det är Verkligen ett mysigt ställe. Inga motiv på väggarna och ingen känsla av Klassisk tatuerings stil. Det ska inte se häftigt och lite läskigt ut utan bara trevligt och vardagligt. Dom har gjort dom 3 tatueringar jag har på min kropp och kommer få göra resten av dom jag ska ha också.

Det är den ända tatuerings studio jag kan rekomendera.

Fler bilder kommer när jag får dom av Daniel Hans hemsida hittar ni här http://danielroos.se/

/Jimmy Holmström

Jag ber om ursäkt

Jag ber om ursäkt för att vi var tvungna att ställa in chattkvällen i söndags. Det var dålig planering från våran sida som gjorde att jag och Simon missförstod varandra.

Eftersom att vi tvingades ställa in med så kort varsel så lovade jag er på Facebook en chattkväll mitt i veckan.

På torsdag kan ni chatta med mig från 20:00 till 21:30.

Ni chattar med oss genom programmet msn messenger och lägger till bokstavsbarn@live.se som vän.

Det är samma mail adress som ni använder för att chatta med oss som ni använder om ni vill skicka ett mail.

Som vanligt kommer vi även att ha chattkväll på söndag!

Imorgon ska jag till Salong betong för att göra klart min rygg tatuering som är våran bokstavsbarn logga.

Min underbara pappa köpte en tröja i våran webbshop utan att säga något till mig. Jag fick ett mms av mamma där det stod "titta vad pappa har köpt!" han är fantastisk!

Köp kläder i våran webbshop genom denna länk http://bokstavsbarn.spreadshirt.se

Gilla oss på Facebook http://Facebook.com/bokstavsbarnforening

Här är bild på min halvklara tatuering och på pappa i t-shirten han köpte!

Mvh Jimmy Holmström, grundare och ordförande


NU!!

Nu!! 1,5 vecka senare... Kom jag på inlägget jag skulle göra! Jag är med i kyrkan OCH konfirmationsledare och vi brukar ses dom som är med eller bara vill "hänga där" och just den kvällen skulle vi leka en lek som heter: Trädgårdsmästaren.. Ganska simpel.. Säg att man är 20 pers 1 ska vara trädgårdsmästaren och resten ska vara "ogräs" man sätter/lägger sig på golvet och ringlar ihop sig med varandra så man blir som ogräs, sen är det trädgårdsmästarens tur att försöka få bort "ogräset" genom att "slita o dra" i ogrästet och sen när allt ogräs är borta så har man "vunnit" Efter prata vi lite om leken och i vissa länder kanske man inte får ha en sådan intim lek med de olika könen så kom prästen på att men Simon! Föreningen, skulle du/ni rekommendera denna lek i föreningen om ni t ex skulle träffas.. Det första som kom upp var typ: Shit.. Nära kontakt med as personer är väll inte direkt det första vi vill.. personer med ADHD som ska leka trädgårdsmästare.. Brutna ben och snevridna armar? Shit... Nej tack.. Men sen kom jag på att va fan håller jag på med? Alla är inte såna, jag kan vissa dagar kräva efter närhet medans vissa dagar inte vilja ha den alls.. Folk med ADHD är inte alltid aggressiva, visst det är den fördomen man har men ändå! Så visst kan man leka den leken men kanske inte den första man skulle rekommendera! /Simon

Dagens arbete tidnings repotage

Hejsan! Läsar antalet har ökat sen det skrevs om mig i tidningen dagens arbete! Det är jätte kul att så många har hittat hit. För er som inte läst repotaget så kan ni göra det här http://www.dagensarbete.se/home/da/content.nsf/aget?openagent&key=strikta_rutiner_gor_jimmy_saker_1319725250417

Och för er alla som hittat ber jag gilla fåran sida på Facebook http://Facebook.com/bokstavsbarnforening

Vi är mycket mer aktiva på facebook än här på bloggen och det är mycket lättare för oss att föra diskussioner med er där. Så gilla oss där!

Är ni bokstavsbarn eller föräldrar till ett bokstavsbarn så kan ni chatta med oss på våra chattkvällar som är på söndagar!

Jag hoppas ni har det bra och titta här ur läsarstatistiken förändrades efter repotaget!

Mvh Jimmy Holmström


RSS 2.0