Chatt kväll varje torsdag

Vi jobbar ständigt med att hitta idéer på hur vi kan hjälpa er och finnas där för er. Vi enades ganska fort om att pröva chatt kvällar.

Varje Torsdag mellan kl 19:30 och 21:00 kan ni chatta med oss!

Ni chattar med oss genom programmet msn messenger och då lägger ni till bokstavsbarn@live.se som vän sen är det bara att börja chatta med oss!

Chatten är till för alla som har något med ett bokstavsbarn att göra eller själv är ett bokstavsbarn. Vi vill hjälpa så många som möjligt så någon åldersgräns har vi INTE.

Vi vill hjälpa barn, ungdomar, vuxna och föräldrar. Om ni undrar något är det bara att fråga oss och om ni bara vill prata om livet som bokstavsbarn så kan vi dela erfarenheter med varandra.

Vi kan prata om vad vi tar för mediciner och vad ni tar för några mediciner men vi kommer aldrig rekomendera eller vara partiska då vi INTE är läkare. Ska ni ändra några doser så är det er läkares uppdrag att hjälpa er.

Nu på torsdag kommer ni kunna chatta med Simon han har Asperger men kan prata om allt. Varför inte ställa några frågor om hans tatuering?

Mvh Jimmy


Äntligen mobilblogg

Nu har blogg.se släppt en app som gör att jag kan blogga via telefonen. Nu kommer jag kunna blogga mycket oftare vilket ska bli riktigt skönt.

Jag såg bland kommentarerna att någon undrar hur man hittar oss på Facebook. Det är bara att gå in på http://Facebook.com/bokstavsbarnforening

Vi hörs snart igen!

Mvh Jimmy


Hur kan vi hjälpa dig?

På vilket sätt vill ni att vi ska arbeta för att kunna hjälpa så många som möjligt? Vi vill inte tjäna pengar och vi vill inte bli kändisar. Vi vill hjälpa barn och ungdomar med npf samt stötta föräldrar till dessa barn och ungdomar. Låta flera föräldrar träffa varandra och dela erfarenheter samt få förståelse för hur vi bokstavsbarn kan fungera. Eftersom att det är ni som står i fokus så undrar jag hur ni vill ha det. Vi är flexibla och efter lite planering kan vi alltid hitta lösningar. Vill ni ha träffar med aktiviteter för ungdomar så säg till. Vill ni ha träffar för vuxna med npf eller träffar för föräldrar med barn som har npf. Ska vi ha chatt kvällar då ni kan få prata med oss som vet hur det är att växa upp med npf? Då kan vi ge er stöd och råd eller bara lyssna. Eftersom att det är er vi vill hjälpa så vill vi veta hur vi kan hjälpa er. Saknar du något med oss eller har du en bra ide? Maila till Bokstavsbarn@live.se och berätta. Mvh Jimmy Holmström

RSS 2.0