Jimmy tar ledigt i 3 veckor

Hejsan alla bokstavsbarn och anhöriga!

Jag har hållt igång i full fart väldigt länge och blivit helt slutkörd. Jag har känt mig trasig. Igår somnade jag direkt efter middagen klockan 17:30 och vaknade klockan 01:00 i natt och har varit vaken sedan dess. Att jag somnade så tidigt med kläderna på mig i soffan visar att jag är sönder stressad. Det har varit mycket på jobbet och möten åt höger och vänster. På fredag ska jag på möte igen och börjar känna att jag verkligen måste koppla av. Få ägna all min lediga tid åt att busa med min dotter och kunna släppa allt runt omkring. Jag försöker att uppdatera våran Facebook sida minst en gång per dag och kollar ständigt om ni skickat mail eller kommenterat. Så nu känner jag att jag behöver rensa skallen och bara fokusera på att varva ner ett tag. Jag har pratat med både Simon och Linus och bestämt följande.

Jag kommer ha chattkväll på söndag 20:00-21:30 och efter det tar jag LEDIGT från det här i 3 veckor tills det är min tur att chatta igen.

Jag kommer inte att uppdatera något på bloggen eller Facebook enbart för att kunna koppla av för att slippa få magkatarr igen.

Jag kommer vara igång tills söndag och sen så får Simon och Linus hålla er uppdaterad dom närmsta 3 veckorna.

Jag kommer att sakna att prata med er men jag behöver det här och hoppas ni kan vända er till Simon och Linus om det är något ni undrar över.

Ha det bra nu allihop så ska jag försöka att koppla av en stund.

Mvh Jimmy


Chattkvällar

Tiden kan variera men vi försöker att alltid köra samma tid. Skulle vi ha någon annan tid så informerar vi om det


På söndag chattar ni med Jimmy

På söndag är det chattkväll med mig. Mellan 20:00 och 21:30. Lägg till bokstavsbarn@live.se i msn messenger så är det bara börja skriva. Är på väg till jobbet och hinner tyvär inte skriva mer än så här! Må bäst /Jimmy


RSS 2.0