Spela bowling?

Det är otroligt vad tiden går fort. Jag loggade in här och konstaterar att vi inte skrivit här på tre veckor. Våran facebook sida som du hittar genom att klicka här uppdaterar vi varje dag.

Det här hänt en del sen senast vi skrev. Ni är nu 219 personer som gillar oss på facebook och vi har försökt att arrangera en träff men det verkar vara många som bor utanför stockholm som vill men inte har möjlighet att komma och träffa oss.

Det vi har tänkt är att en kväll gå ut och spela bowling och äta en pizza. Så vi kan träffas tillsammans och umgås med likasinnade. Ha en trevlig kväll med andra bokstavsbarn så vi kan diskutera och dela erfarenheter vi har.

Om du vill spela bowling med mig Jimmy, Linus och Simon kan träffas i Stockholm och är mellan 12 och 25 år gammal så får du jätte gärna maila oss på Bokstavsbarn@live.se och berätta vad du heter hur gammal du är och om du vill vad du har för diagnos.

Om vi får flera mail så vi blir ett par stycken så kommer vi att bestämma en plats och ett datum då vi ska träffas. Jag hoppas att ni blir ett par stycken som vill träffas så vi kan få igång det här på riktigt.

Sen så har vi köpt varsin jacka så vi ska synas när vi är ute så det blir lite reklam för föreningen.

Så ser våra kläder ut. Vissa av dom finns att köpa på http://bokstavsbarn.spreadshirt.se

Glöm nu inte att skicka ett mail om ni vill träffas och spela lite bowling!

Mvh Jimmy Holmström

Kommentarer
Postat av: cecilia

Hej!

Mycket bra initiativ av er! Jag har själv ADD och två söner, 7 och 13, som nu utreds för ev ADHD.

Mvh Cecilia

2011-09-04 @ 13:34:54
URL: http://www.ciasdagar.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0