Jimmys Bokstavsbarn tatuering

Hejsan! Igår var jag på Salong Betong i Högdalen och blev tatuerad av Annie. Daniel Roos som är Fotograf följde med mig för att fotografera och han hade en Kvinnlig praktikant med sig som jag inte minns namnet på.

Jag var ju hos Salong betong för 3 veckor sedan och tatuerad konturerna men igår var jag där och gjorde klart hela tatueringen. Konturerna tog 1 timme och en kvart att göra och ifyllnaden tog 3 timmar.

image description

Så här såg det ut för 3 veckor sedan när endast konturerna var på plats. Bilden är tagen av Annie alla andra bilder i inlägget är tagna av Fotografen Daniel Roos.Bilden är tagen och Redigerad med en Iphone 4. Daniel tog många bilder med sin kamera som jag får tillgång till senare och vi ska fotografera ryggen i hans studio när tatueringen är färdig läkt.Även denna är tagen med en Iphone 4. Jag älskar den här bilden. Bläcket runt om och hur bokstäverna sticker ut då man blir svullen av tatuering. Det får det att se ganska smärtsamt ut vilket det var.
Här är färdiga resultatet. Totalt tog det 3 timmar. I början kändes det inte så mycket och efter en stund började det göra lite ont. Sen pumpade kroppen adrenalin och det kändes inte så mycket men i slutet var det olidligt. Det gjorde så fruktansvärt ont men jag är så envis att jag vägrade resa mig förens det var klart.

Jag är otroligt nöjd och tycker att Annie och dom andra på Salong betong är oerhört duktiga. Dom tatuerar bara svart och gråskala men jag trivs bra med det eftersom jag inte vill ha några tatueringar med färg.

Salong Betongs blogg hittar ni här http://finest.se/salongbetong

Salong Betongs hemsida hittar ni här http://salongbetong.com

Salong Betong är just nu Aktuella med sin tv serie som sänds på svt play. Vill ni titta på det så hittar ni den här http://svt.se/2.162010/danne_och_bleckan

Det är Verkligen ett mysigt ställe. Inga motiv på väggarna och ingen känsla av Klassisk tatuerings stil. Det ska inte se häftigt och lite läskigt ut utan bara trevligt och vardagligt. Dom har gjort dom 3 tatueringar jag har på min kropp och kommer få göra resten av dom jag ska ha också.

Det är den ända tatuerings studio jag kan rekomendera.

Fler bilder kommer när jag får dom av Daniel Hans hemsida hittar ni här http://danielroos.se/

/Jimmy Holmström

Kommentarer
Postat av: elin

Damn man, tung tattoo!! Har också adhd och har tänkt på att göra en liknande..

Vill också säga att dina låtar är grymma dom får mig att tänka till och inte känna mig konstig för att jag har en diagnos. Du hjälper många med dina låtar!!Peace tillsammans klarar vi allt!!

2012-01-30 @ 09:05:37
URL: http://elinsjoberg.devote.se
Postat av: pernilla

Jävlar vilken snygg tatuering!!!!!

2013-10-25 @ 09:20:11
URL: http://bokstavsunge.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0