Chatt kväll varje torsdag

Vi jobbar ständigt med att hitta idéer på hur vi kan hjälpa er och finnas där för er. Vi enades ganska fort om att pröva chatt kvällar.

Varje Torsdag mellan kl 19:30 och 21:00 kan ni chatta med oss!

Ni chattar med oss genom programmet msn messenger och då lägger ni till bokstavsbarn@live.se som vän sen är det bara att börja chatta med oss!

Chatten är till för alla som har något med ett bokstavsbarn att göra eller själv är ett bokstavsbarn. Vi vill hjälpa så många som möjligt så någon åldersgräns har vi INTE.

Vi vill hjälpa barn, ungdomar, vuxna och föräldrar. Om ni undrar något är det bara att fråga oss och om ni bara vill prata om livet som bokstavsbarn så kan vi dela erfarenheter med varandra.

Vi kan prata om vad vi tar för mediciner och vad ni tar för några mediciner men vi kommer aldrig rekomendera eller vara partiska då vi INTE är läkare. Ska ni ändra några doser så är det er läkares uppdrag att hjälpa er.

Nu på torsdag kommer ni kunna chatta med Simon han har Asperger men kan prata om allt. Varför inte ställa några frågor om hans tatuering?

Mvh Jimmy


Kommentarer
Postat av: Josse

Måste bara säga att era märken på jackor/tröjor och sånt är as snygga! så simon idag säg inte att det va han först sen säg jag jackan där det stod bokstavsbarn så jävla snyggt :D

2011-09-28 @ 19:41:46
Postat av: Anonym

Ni hjälper iaf mig genom att ni vågat ta steget o göra detta. ni är bäst!

2011-09-28 @ 19:44:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0